Радикальна партія віроджує лісопереробну галузь України

06 травня 2015, 19:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
112

Сьогодні кожне робоче місце, кожен долар експорту та кожна гривня податків може мати визначальне значення для порятунку економіки та перемоги України.

Одразу після ухвалення Верховною Радою ініційованого мною та колегами по фракції РПЛ законопроекту №1362 про заборону на 10 років експорту з України необробленої деревини (лісу-кругляка), ми зареєстрували законопроекти № 2617 та №2618 для тимчасового звільнення ввозу деревообробного обладнання від імпортного мита та ПДВ.

Якщо законопроект про тимчасовий мораторій експорту лісу-кругляка №1362 забезпечить українських деревообробників, виробників меблів та інших товарів з деревини сировиною в необхідних обсягах, то законопроекти №2617 та №2618 покликані тимчасово знизити податковий тиск на них та створити інвестиційні стимули для оновлення виробничої бази та повноцінного відродження вітчизняної деревообробної галузі.

Це послідовна політика Радикальної партії, спрямована на відродження вітчизняної промисловості та захист інтересів національного виробника. Це відповідальність і обов’язок влади – перетворити Україну з експортера примітивної дешевої сировини на виробника більш цінної готової продукції. Меблі, а не ліс кругляк. Борошно і соки, а не тільки зерно та фрукти. Станки і труби, а не просто метал та металобрухт. Це формула економічного відродження України, і ми втілимо її в життя.

Наразі законопроект №1362 чекає на підпис Президента України. Провідні асоціації деревообробної галузі звернулися до гаранта із закликом не зволікати і якнайшвидше підписати цей вкрай важливий законопроект, запустивши процес відродження однієї з найперспективніших галузей української економіки. Адже сьогодні кожне робоче місце, кожен долар експорту та кожна гривня податків може мати визначальне значення для порятунку економіки та перемоги України.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: дерево,законопроект,Радикальна партія,Олег Ляшко,економіка,експорт,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.