Симоненко на волі - сором Україні

01 травня 2015, 15:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
225

Лідер проросійської компартії в Україні Петро Симоненко закликав Президента Порошенка не підписувати мій закон про засудження комуністичного і нацистського режимів в Україні та пропаганду їх символіки


Симоненко вважає, що цей закон протирічить інтересам українського народу і потенційно є передумовою для дестабілізації суспільства.

А я переконаний, що інтересам України протирічить перебування на волі Симоненка та членів його фсбшної розвідувально-диверсійної організації під кодовою назвою "Компартія України". Саме вони рік тому брали найактивнішу участь в антиукраїнському заколоті на Сході України і досі, на жаль, не відповіли за це. Відсутність жорсткої і адекватної реакції влади надихає російську агентуру під вивіскою компартії продовжувати дестабілізувати ситуацію в Україні.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КПУ,президент,Симоненко,ФСБ,Радикальна партія,Олег Ляшко,компартія,Петро Порошенко,фракція РПЛ,агентура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.