Мустафа бреше про мене

26 квітня 2015, 02:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
626

На замовлення адміністрації Президента Порошенка Мустафа Найем бреше про мене і Радикальну партію, зокрема, тут:


http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.pravda.com.ua/news/2015/04/24/7065790/


З цього приводу заявляю наступне:
1. Віце-прем'єр-міністр України Валерій Вощевський із грудня 2014 року у тяжкому стані знаходиться в лікарнях, тому ніяк не може брати участь у звільненні Демчишина, тим більше, що в уряді Вощевський - куратор Мінекології та Мінінфраструктури, а не Міненерго.
2. Так, я особисто тривалий час публічно вимагаю відставки міністра енергетики Демчишина, який через укладені корупційні контракти закуповує в Росії енергетику і вугілля, позбавляючи таким чином роботи сотні тисяч українських шахтарів і енергетиків, податків до бюджету. 
3. Тільки сліпий чи ворог України може не бачити, що така політика Демчишина різко дестабілізує соціально-економічну ситуацію, що загрожує реваншом банди Януковича, і призведе до того, що в зиму 2016 року ми увійдемо з катастрофічним дефіцитом вітчизняного вугілля і електроенергії. Внаслідок цього держава вимушена буде купувати російське вугілля і електроенергію, витрачаючи на це мільярди коштів із державного бюджету.
4. Глибоко аморально фінансувати робочі місця і зарплати російських шахтарів і енергетиків, замість того, щоб розвивати свої шахти і платити зарплату українцям.
5. Демчишин - маріонетка, який виконує завдання Порошенка про переділ власності Ахметова на користь російського олігарха Григоришина, Ігора Кононенка та Олександра Кадирова-Онищенка - бізнес-партнерів самого Порошенка. Це не деолігархізація, якої вимагає громадськість, а примітивний переділ власності, який здійснює Президент Порошенко. Так само Порошенко вже діяв у 2005 році, коли, ставши секретарем РНБО, за допомогою прокуратури і зфальшованих його кумом Шокіним кримінальних справ віджимав у бізнесменів їх бізнес. Так само Порошенко робить зараз, зловживаючи президентськими повноваженнями.
6. Саме Радикальна партія, а не Президент Попошенко, була ініціатором процесу деолігархізації економіки. Саме за нашою ініціативою у Коломойського забрали державну "Укрнафту", а у Фірташа - державні газові мережі, якими вони користувалися задарма. Цього тижня парламент за нашої підтримки також проголосував законопроект про трансфертне ціноутворення, який дозволяє радикально обмежити ухилення олігархів від сплати податків внаслідок заниження цін на продукцію.
7. Ми - за реальну деолігархізацію економіки, тобто усунення олігархів від впливу на політику і створення рівних для всіх умов ведення бізнесу в Україні. Але те, що робить зараз Порошенко - це не деолігархізація, а переділ власності, мета якого - заміна одних олігархів на інших, перетворення на олігархів бізнес-партнерів самого Порошенка.
8. Реальний процес деолігархізації України Порошенко має почати із себе. Ми вимагаємо від Президента-олігарха виконання своїх передвиборчих обіцянок і негайного продажу свого бізнесу, у тому числі того, який надприбутково працює у ворожій Росії. 
9. Також закликаю Президента Порошенка підписати указ про введення в дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти російського бізнесу в Україні. За моєю інформацією, відповідний проект указу припадає пилом у Порошенка з вересня 2014 року. Також прошу Президента надоумити свою фракцію голосувати у парламенті за проект закону про націоналізацію майна російського агресора в Україні. Цей законопроект був провалений саме президентською фракцією.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: українська мова,Радикальна партія,РНБО,Мустафа Найем,Олег Ляшко,економіка,олігархи,податки,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.