Рік війни, якої могло не бути

13 квітня 2015, 21:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
683

Чи могли ми зупинити розгортання цієї війни, знешкодити її в зародку?


Сьогодні - рік війни сепаратистів на Донбасі, яка почалася із захоплень державних установ у Донецьку та Луганську і перейшла у пряму російську військову агресію з широкомасштабними бойовими діями. Чи могли ми зупинити розгортання цієї війни, знешкодити її в зародку? Як безпосередній учасник, стверджую - могли! Але не вистачило мужності діяти рішуче! Коли у Харкові діяли рішуче - ситуацію вдалоя стабілізувати. Так само мали діяти в Донецьку і Луганську. Саме цього я вимагав від усіх керівників, які тоді могли приймати рішення. Переконаний: якби діяли рішуче - російського вторгнення на Донбас і війни вдалося б уникнути. Приклад - звільнення Маріуполя.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Кремль,Луганщина,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Україна,liashko,війна,агресія,Маріуполь,Донеччина,фракція РПЛ,ДНР,ЛНР,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.