Українська влада потурає агресору

12 квітня 2015, 11:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
307

Українська влада продовжує наполегливо виконувати одну із вимог Путіна, передбачену Мінськими протоколами, про ліквідацію "незаконных вооруженных формирований"

Сьогодні за наказом Міноборони із Пісок біля Донецького аеропорту виводиться добровольчий батальйон ОУН. Прес-служба Міноборони повідомила, що перебування на передовій цього батальйону, який не входить до складу Збройних Сил, "не дозволяло Україні в повній мірі виконати Мінські домовленості".

Тим часом Росія зосередила на кордоні з Україною 53 тисячі військовослужбовців, до 420 танків, 500 артсистем, 380 літаків, 130 гелікоптерів. Про це повідомив заступник командуючого АТО Валентин Федічев. За таких обставин ліквідація українською владою на догоду агресору боєздатних добровольчих підрозділів суттєво знижує рівень обороноздатності і загрожує національній безпеці України.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: оборона,ОУН,РПЛ,Радикальна партія,договори,агресія,національна безпека,ЗСУ,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.