Об Мосійчука зуби зламаєте!

09 квітня 2015, 10:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
390

Проти мого колеги, однопартійця, друга та щирого патріота Ігора Мосійчука почалися переслідування з боку ГПУ і СБУ.

Слідаки землю риють, щоб знайти на нього компромат. Підняли його біографію за десять років, згадали справу «васильківських терористів», штучно сфабриковану бандитською владою часів тирана Януковича, знову допитують лжесвідків. Хоча всім відомо, що рік тому Мосійчук був реабілітований Верховною Радою і визнаний політичним в’язнем. Не гребують навіть перекрученим відео скандально відомого російського сайту «Лайф-ньюз», на якому Мосійчук повертає незаконно привласнене свахою Януковича майно громаді Маріуполя. На підставі нього розпочалися слідчі дії. Для чогось перевіряють зв'язок Мосійчука з батальйоном «Азов».

Так, шановні правоохоронці!.. Замість того, щоб пачками саджати ватніків, боротися з сепаратизмом, карати вбивць Небесної Сотні та викривати корупційні злочини, ви переслідуєте патріотів! Ви, які вдаєте з себе борців із злочинністю, і мізинця Мосійчука не варті! Він не побоявся відстоювати свої політичні погляди за часів кривавого режиму Януковича, не боїться і зараз. Єдине, чого він боїться – щоб Україна не повернулася у темне минуле, проти якого стояв Майдан.

Не знаю, хто є замовником цього переслідування, але попереджаю: я своїх побратимів ображати не дам!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,парламент,ГПУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Ігор Мосійчук,патріот,Маріуполь,фракція РПЛ,політв'язень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.