Партія «Нові обличчя» формує команду фахівців, здатних змінити країну

08 квітня 2015, 17:40
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
1
1027
Партія «Нові обличчя» формує команду фахівців, здатних змінити країну

Політична партія «Нові обличчя» оголосила про пошук !!!!

Політична партія «Нові обличчя» оголосила про пошук молодих та активних людей, які пройдуть тематичні курси у Навчальному центрі партії та зможуть замінити нинішніх чиновників і працювати на благо України та її громадян. Першим кроком проекту стане інформаційна кампанія під назвою «Шукаємо Нові обличчя».

Пошук нових кадрів розпочнеться з Київської області. Тренінгова програма в Навчальному центрі партії «Нові обличчя» відбуватиметься за такими основними напрямами: управління в органах місцевого самоврядування, економіка та залучення інвестицій, житлово-комунальне господарство, сільське господарство, гуманітарний напрямок (освіта, медицина, соціальний захист), культура та мистецтво, спорт та туризм.

Після проходження тренінгів у Навчальному центрі партії «Нові обличчя» молоді фахівці будуть запропоновані до кадрового резерву органів державної влади. Ті, хто будуть готові реалізувати себе в органах місцевого самоврядування, отримають можливість висунення своєї кандидатури від партії «Нові обличчя» на місцевих виборах 2015 року.

Ми шукаємо активних і фахових однодумців, щоб замінити старих лінивих політиканів на державницьких посадах усіх рівнів. Для цього ми готові допомогти молодим людям підвищити фаховий рівень за необхідним напрямком знань.

Політична партія «Нові обличчя» зареєстрована Міністерством юстиції України 12 березня 2012 року. Саме очолюючи політичну партію «Нові обличчя» на позачергових місцевих виборах 26 жовтня 2014 року я став міським головою міста Ірпінь Київської області. За короткий проміжок часу нам вдалося змінити Ірпінь та створити у місті сприятливу для життя атмосферу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.