Про що ми домовилися з Яценюком

07 квітня 2015, 21:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
640

Вчора фракція Радикальної партії провела зустріч з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та членами уряду. Серед питань, які піднімала наша команда, зокрема наступні:

1. Неприпустимість підвищення тарифів для населення. Мільйонам людей просто нічим їх платити. Нові тарифи - шлях до прірви соціального колапсу, яка в наш час може коштувати Україні державності. Дірки в бюджеті слід латати за рахунок олігархів, а не витягати останні копійки з кишень найбідніших.

2. Тотальна корупція в багатьох урядових структура. Негайна відставка скомпроментуваних міністрів: палива, енергетики і вугільної галузі - Демчишина, екології - Шевченка, інфраструктури - Пивоварського. Так само - заступників міністрів та інших високопосадовців, котрі скомпроментували себе корупційними схемами та співпрацею з окупантами.

3. Невідкладне створення Антикризового економічного штабу. Залучення до його діяльності кращих "мізків" нашої держави. Без радикальних змін в економіці не буде України.

4. Оперативне прийняття в четвер в парламенті законопроектів 1313 і 1409, які передбачають масштабну енергомодернізацію.

5. Зміцнення інвестиційного клімату України, зокрема видачі Кабміном дозволу на експорт українському фармацевтичному заводу з американськими інвестиціями, з чим уряд зволікає вже 4 місяці.

6. Подолати блокування недолугими чиновниками добудови сучасної дитячої лікарні "Охматдит", попри те, що зусиллями нашої команди кошти на добудову передбачені в бюджеті.

7. Дивна, м'яко кажучи, ситуація у спиртовій галузі, зокрема те, що Україна офіційно не виробляє технічний спирт, потрібний для багатьох виробництв у альтернативній енергетиці. Натомість на наші території контрабандним шляхом завозять технічний спирт з т.зв. ДНР і ЛНР.

Та багато інших. Ми ніколи не боїмось говорити правду і так чи інакше змусимо владу працювати на благо людей. Принаймні зробимо все, що в наших силах. Дякую однодумцям Віктору Галасюку, Юрієві Чижмарю, Оксані Корчинській, Віктору Вовку, Ігореві Мосійчуку, Олексію Кириченкові та Андрію Лозовому за правильні питання, важливі для нації і держави.

В цілому практика зустрічей нашої фракції з урядом відтепер буде регулярної. Отже, друзі, пишіть про те, що вам болить, а ми будемо вашим голосом. І змусимо його почути.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,Ігор Мосійчук,олігархи,уряд,Арсеній Яценюк,Кабмін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.