Ми виграємо тарифну війну у олігархів (ВІДЕО)

06 квітня 2015, 23:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
361

У той час, коли звичайних роботяг з хати виселяють за несплату комуналки, олігархам мільярдні борги пробачають




Досить лататиме дірки у бюджеті за рахунок простих громадян!

Я разом з командою роблю все для того, щоб знищити цей корупційний бєспрєдєл і дати людям можливість жити, а не виживати. У боротьбі з драконівськими тарифами не допоможуть ані субсидії, ані мораторії - перш за все, потрібно витрусити борги з енергетичних компаній олігархів, які закладають у собівартість тарифів свої надприбутки.

Давайте згадаємо, як при банді Януковича олігархам – власникам обленерго списали 24 млрд грн,  які вони заборгували за газ. Сьогодні облгази, які належать Фірташу, винні державній компанії "Газ України" 10 млрд грн – за газ, який отримали, але не розрахувалися. Так само фірми Коломойського винні бюджету 4 млрд грн. Отже треба не тарифи підіймати, а з олігархів дерти три шкури, повернути державі десятки мільярдів, які їм "пробачають". Прийшов час ставити питання про націоналізацію, повернення до державної власності надр, скважин. Я переконаний: коли прибутки від продажу нафти і газу йтимуть до держбюджету, тоді у нас тарифи будуть підйомні.

 


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Янукович,енергетика,Радикальна партія,Олег Ляшко,олігархи,держава,тарифи,Фірташ,Ігор Коломойський,нафта,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.