Мені дали право на владу (ВІДЕО)

03 квітня 2015, 22:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
463

Нарешті глядачі «1+1» мали можливість побачити мене таким, яким я є насправді, і почути пропозиції Радикальної партії щодо вирішення нагальних проблем України і українців




Говорив і про необхідність переформатування уряду, зокрема, про те, що треба гнати в шию придурка і непрофесіонала Демчишина, який помилково займає посаду міністра енергетики. Про наведення порядку у питанні тарифів – щоб люди не бігли за ціаністим калієм, отримавши нову платіжку. Про ліквідацію злодійського опозиційного уряду – п’ятої колони Кремля. Про мораторій на продаж землі сільгосппризначення і збереження українського села – щоб Україну не наводнили китайці. Про націоналізацію російського майна – нема чого панькатися з окупантом.
Намагався бути максимально щирим і відвертим. Тому, коли мене запитали, чи подобається мені коаліція, я чесно відповів, що мені подобається моя дружина Росіта і моя донька Владислава. А коаліція – це шлюб за розрахунком, у якому мені особисто не дуже комфортно. Але цей шлюб сьогодні потрібен Україні. А Ляшко потрібен коаліції, щоб вона не дрімала.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: правда,Радикальна партія,телеканал 1+1,Олег Ляшко,економіка,тарифи,коаліція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.