Україна фінансує війну проти себе (ВІДЕО)

30 березня 2015, 21:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
142

Разом з колегами по фракції РПЛ підготували законопроект, яким пропонуємо націоналізувати усе російське майно в Україні до того часу, поки не закінчиться військова агресія з боку Росії

Потім це майно можна буде або виміняти на українські об'єкти у Криму, або домовитися про інші взаємозаліки. Але це буде тільки після війни.

Сьогодні у Криму на мільярди вилучено українського приватного і державного майна, а ми адекватно не реагуємо. Сором і ганьба, що компанії російських олігархів досі заробляють на українцях, а потім, за наші ж гроші, нас убивають. Важко уявити, щоб гітлерівська Німеччина заробляла у воюючій Росії чи навпаки. А у нас це, на жаль, можливо. 

Для того, щоб перемогти у війні з Росією, Україна повинна захищатися, і націоналізація майна агресора – один з елементів такого захисту.

Попередньо Президент схвалив дану ініціативу. Наступного тижня фракція РПЛ у Верховній Раді наполягатиме на ухваленні документу у першому читанні, щоб за тиждень-два прийняти документ у цілому.


 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,олігархи,Крим,фракція РПЛ,майно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.