Cправжня смерть чи реванш Партії Регіонів

24 березня 2015, 16:27
Власник сторінки
Политолог
0
1680
Cправжня смерть чи реванш Партії Регіонів
Порожня могила Януковича

Перед тим як заявляти, що смерть Віктора Януковича-молодшого - це один з кроків брудної політичної технології, нагадаю, що до чорного політичного PR-у донецька банда вдавалася ще протягом 2004-2010рр.

Інформація про смерть сина екс-президента України облетіла всі українські ЗМІ. При цьому сірі кардинали горезвісної партії уже тішаться попередньою перемогою .

А тепер перейду до ланцюга інформаційного потоку і поясню логіку регіоналівського PR-у: 
1. Розпливчате відео з місця трагедії на Байкалі, яке за кілька годин розлітається по мережі і надає резонансу загибелі Януковича-молодшого.

2. Спроба Антона Геращенка зачепити інформаційну машину Росії заявою про те, що Янукович дійсно загинув, але Путін ще не вирішив, під яким кутом показати це в російських ЗМІ.

3. Смерть Віктора Давидова спростовує, що це саме син Януковича. Але в той же час Давидов - прізвище бабусі «того самого» Януковича. Версія для проросійської аудиторії: «Сім’я Януковичів через переслідування української хунти змушена переховуватись і міняти документи».

4. Миттєва заява Нестора Шуфрича, який був близьким другом сина колишнього президента і паралельно є найбільш публічною особою Партії Регіонів. Заява робиться для того, щоб викликати довіру у близького оточення родини Януковичів. 

5. Слідом за висловлюванням Шуфрича з’явилася заява на офіційному сайті Партії Регіонів – для тих партійців, які залишились вірними і сподіваються на незмінність Януковича.

6. Нічне повідомлення про те, що президент-утікач не витримав смерті і в нього стався інфаркт. Такі повідомлення не можуть викликати у середньостатистичного читача нічого, окрім співчуття та жалощів.

7. Підпільне оголошення про похорони Януковича-молодшого в Криму, подальша поява фото могили та поодиноких елітних кортежів наближає кримчан до трагедії сімї Януковича. 

8. Відбілювання покійного в ЗМІ через повідомлення квазіекспертів і знайомих: мовляв, Вітя просто був депутатом, але на схемах не наживався і його «відверто жалко».

9. Нарешті, загибель сина президента-злочинця стала такою резонансною, що з’являється у першому рядку пошуковика Google на запит «смерть».

Три дні перемивання кісток Віктора Вікторовича дають стрибок популярності і ностальгії за Партією та закріплюють настрої на так званий реванш синьо-білих.

Дуже болісно спостерігати за тим, що попри старання людей на Майдані, що відвага та смерті українських героїв на Сході, країна може повернутися до правління донецької мафії. 

Парламентські вибори-2014 дали політичним силам сигнал: реванш можливий у такій нестабільній ситуації, що склалася в державі. Одна з таких довготривалих кампаній повернення на політичну арену – «перевдягання» Партії Регіонів в Опозиційний Блок.

За матеріалами деяких соціологічних центрів, Опозиційний Блок зараз лідирує і люди готові за нього голосувати. Чинна влада, яка вважає себе плодом Майдану, не звернула увагу на симптоматичні вибори-2014, а тим часом привиди минулого уже використовують мелодраматичну фікцію як нову політтехнологію – аби на підходящій суспільній хвилі повернутись в українську політику
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Шуфрич,Нестор Шуфрич,Янукович-младший,реванш,Виктор Янукович,Партія регіонів,чорний піар,Геращенко,Оппозиционный блок,смерть Януковича-младшего,смерть сына Януковича
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.