Радикальна партія не визнає особливий статус Донбасу

16 березня 2015, 23:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
489

Вчора відбувся з’їзд Радикальної партії, на якому були прийняті історичні рішення




А вже сьогодні я вимагав включити до порядку денного ці рішення у вигляді законопроектів. Зокрема:

-  Створити тимчасову комісію ВР для внесення змін до Конституції. Ми переконані, що саме народні депутати повинні писати Основний закон, адже їх на це уповноважив народ.


Вимагати від уряду індексації зарплат, пенсій і передбачити компенсації за підвищення тарифів. Мільйони людей позбавлені можливості сплачувати по тарифам. Коли тарифи на комуналку вище, ніж пенсії, – так жити не можна.


- Переформатувати уряд. Нинішній його склад у багатьох ланках просідає. Він має бути переформатований і підсилений. На годину уряду ми викликаємо міністра енергетики Демчишина. Я вкотре привертаю увагу своїх колег на корупційні і антиукраїнські контракти з Росією на постачання вугілля і енергетики. Ми залишаємо без копійки власних шахтарів, натомість годуємо російських окупантів.

Делегати з’їзду заборонили фракції РПЛ і мені як лідеру визнавати якийсь особливий статус Донбасу. Ці території тимчасово окуповані терористами, і поки вони не будуть звільнені, про жоден особливий статус не може йтися. Ми вже мали особливий статус для Криму… Це фактично легалізація російської окупації, терористів і сепаратистів. Вихід один – боротися за звільнення Донбасу. Цьому рішенню я як лідер партії підкоряюся.

 

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Олег Ляшко,агресія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.