Німці розкрили «секрет Полішинеля»

11 березня 2015, 20:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
638

Я буду невтомно повторювати очевидну для всіх тверезомислячих та небоязливих людей істину – Путіна зупинить лише сила

Німецький посол у США в інтерв'ю агентству Associated Press 9 березня відкрив «секрет Полішинеля»: що Президент США Барак Обама відмовився постачати Україні летальну зброю після зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель 9 лютого напередодні сумнозвісного Мінську-2 з тим, щоб начебто «дати простір політичним і дипломатичним зусиллям». 

У своєму виступі у парламенті 12 лютого я вже зазначав, що «Президент США Обама з радістю скористався нагодою сховатися за жіночу спину канцлера Меркель та не надто потужну фігуру президента Олланда, щоб уникнути важкого для нього рішення про постачання захисної зброї Україні» і що «така страусина поведінка зовсім не гідна чоловіка, а тим паче глави держави – світового лідера».

Переконаний, що під маскою виваженості й напускної мудрості, яку намагаються надягти сьогодні більшість лідерів Заходу, насправді приховуються розгубленість, нерішучість і навіть боягузтво перед лицем знахабнілого імперського агресора – Росії, та психологічна неготовність чинити рішучий і дієвий спротив зухвалому шантажу з боку Путіна.

Путін марить про видатне місце в історії Росії поруч із лютими гнобителями України – Петром І та Катериною ІІ. Йому також не дають спокою лаври тирана Сталіна, який начебто «поставив на місце» Західний світ та розділив із США сфери впливу в Європі. Але він очевидно наслідує Гітлера з його маніакальним прагненням розпалити велику війну і має закінчити так само.

Однак нинішні лідери Західного світу, яким на жаль далеко до рівня історичних фігур Черчилля, Рузвельта й де Голля, вперто продовжують триматись ганебної, й головне – помилкової, політики умиротворення агресора та залишають Україну, фактично, один на один з відновленою «імперією зла».

Марні сподівання Меркель та Обами «залишити мирному процесу шанс» насправді дають шанс Путіну розколоти цивілізований світ, заплутати всіх у павутинні своєї геббельсівської брехні, ослабити єдність демократичних країн та знайти зручну нагоду, щоб завдати нових ударів.
Я буду невтомно повторювати очевидну для всіх тверезомислячих та небоязливих людей істину – Путіна зупинить лише сила, а дипломатія має реальний шанс лише тоді, якщо її підкріпляє потужна і обороноздатна армія. А значить Захід зобов’язаний надати нам належну сучасну зброю, з якою ми зможемо захистити себе від агресора.

Треба наполягати на цьому ще більш переконливо та жорстко. Нам відступати нема куди. І перемога буде за нами! Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,президент,Меркель,Обама,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Європа,конфлікт,Володимир Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.