Конституція має народжуватись у парламенті

10 березня 2015, 23:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
114

Президент Порошенко запропонував подати до 12 березня від фракції Радикальної партії кандидатури до створеної його указом Комісії по підготовці змін до Конституції України

Проте я вважаю, що нова Конституція має народжуватися у парламенті, який її врешті і прийматиме. Для цього пропоную створити у Раді Тимчасову спеціальну комісію. 

Радикальна партія наполягає на радикальній зміні системи влади в Україні, адже існуюча показала свою неефективність і призводить до двовладдя, що провокує постійні протистояння. Наші конституційні ініціативи представлю на 7-му з'їзді Радикальної партії, який відбудеться в Києві 15 березня

P.S. Спікер Володимир Гройсман заявив, що нову Конституцію України писатимуть разом із законними представниками влади Донеччини і Луганщини, які були обрані в 2010 році. Ці "законні" представники в більшості своїй зрадили Україну, служать ворогу, тому мають не нову Конституцію нам писати, а сидіти в тюрмі.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Луганщина,Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,тюрма,Конституція,Донеччина,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.