Рада - не політичний бордель

04 березня 2015, 21:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
418

Бійки у парламенті – це сором, але ще більший сором – політична проституція і тушкоробство

Фракція Радикальної партії безумовно засуджує застосування фізичної сили у стінах українського парламенту. Це справді сором, бо люди нас обирали для того, щоб ми захищали їхні інтереси законами, власним інтелектом, а не кулаками. Але ще більший сором  - повернення до зали українського парламенту політичної корупції, проституції і тушок.

Сергій Мельничук був обраний народним депутатом України від Радикальної партії Олега Ляшка. Але за блокування Міністерства оборони України в умовах війни, що прирівнюється до зради, він був виключений зі складу РПЛ. Вчора ця людина зайшла до олігархічної групи  Єремєєва, яка складається з колишніх регіоналів. Думаю, в залі немає жодної людини, яка думає, що тушка-Мельничук зайшов до олігархічної групи не за гроші. А якщо за гроші – то це політична корупція. Я хочу нагадати, що режим Януковича тримався на політичних тушках, яких висмикували з інших фракцій. Це була ганьба минулого українського парламенту. Власне, тушки були однією з причин Майдану, бо вони спотворювали волевиявлення суспільства.

Сьогодні наше спільне завдання – припинити політичну корупцію і політичну проституцію у Верховній Раді. Як казав німецький канцлер Бісмарк, «політичні проститутки не мають права керувати державою». 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,тушки,Радикальна партія,Олег Ляшко,олігархи,фракція РПЛ,Мельничук,Батальон Айдар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.