Мародери при владі

02 березня 2015, 10:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
1245

Наразі маємо надзвичайно складну ситуацію в країні


На сході тривають бойові дії з окупаційними військами. І стримувати агресора вдається в першу чергу завдяки героїзму наших воїнів, яким вітчизняний генералітет більше шкодить, ніж допомагає. Військові поразки, які недолуге командування намагається видати за перемоги, постійні втрати територій і людські втрати, помножені на надзвичайне падіння економіки та зубожіння населення. Спроби уряду підняти економіку за рахунок найбільш соціально незахищених верств населення, скорочуючи пільги для найбільш обездолених - це шлях в нікуди. Так само шлях в нікуди - це боротьба за отримання кредитів МВФ заради самих кредитів, їхнього проїдання та розкрадання.

Кінцеве знищення промислового виробництва шляхом зупинки таких промислових гігантів як "Південмаш" - це зрада національних інтересів Украіни. В час війни тих, хто грабує народ, завжди називали просто - мародери.

Невеликий приклад: в момент масового зубожіння населення, банкрутства, або збитковості більшості українських банків, тільки банків за цей час потроїли свої прибутки. Один з цих банків належить голові НБУ Валерії Гонтаревій, а другий, - опосередковано Президенту України - Петру Порошенку.

Як інакше - як не мародерами - назвати міністрів або керівників державних підприємств, які укладають договори про постачання електроенергії країні-агресору. Як інакше - як не мародерами - назвати тих, хто заради особистого гешефту, в час, коли сотні, тисячі, українських воїнів віддають життя за територіальну цілісність країни, продовжують здійснювати торгівельні операції з країною-агресором. Як назвати тих, хто завозить в країну контрабандні танкери нафтопродуктів, які потім продають українцям за скаженими цінами. Мародери засіли у владних кабінетах і покидати їх не збираються.

Ми приречені закінчити справу, яку почали під час Революції Гідності: мусимо позбутись чиновників-мародерів, олігархів-мародерів, націоналізувати майно тих, хто десятиліттями грабував український народ, відновити соціальну і національну справедливість, об'єднатись і перемогти зовнішнього і внутрішнього ворога.

Геть мародерів із влади!

Слава Україні!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,президент,мародерство,НБУ,Рада,парламент,Радикальна партія,кредит,Україна,Олег Ляшко,економіка,влада,гривня,уряд,революція,oleg liashko,Петро Порошенко,схід,фракція РПЛ,окупанти,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.