За пенсіонерів - руки повідриваю. Разом з золотими годинниками

26 лютого 2015, 21:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
389

Не смійте чіпати пенсіонерів!


Радикальна партія категорично проти деяких урядових змін до Держбюджету у частині пенсійного забезпечення. Я сказав Яценюку, що не там він гроші шукає. Не зі стареньких потрібно три шкури здирати, а з олігархів. Розумію, що ситуація у країні вкрай складна, але не можна наступати на горло тим, кому і так найважче.

Тому звернувся до прем'єра Яценюка з офіційним листом, у якому зазначив, що фракція Радикальної партії категорично проти:

- Підвищення на 5 років пенсійного віку для жінок та збільшення страхового стажу для осіб, які мають право на пільгову пенсію.

- Підвищення на 5 років страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за вислугу років.

Економічна вигода від таких непопулярних кроків мізерна, а людей ці норми доведуть до сказу. 

Де взяти гроші? Потрусити олігархів, вивернути їм кишені, змусити платити податки, зокрема, податок на розкіш. Я показав приклад, знявши з руки представника Злодійського блоку Вілкула годинник, який коштує $30 тисяч, тобто майже мільйон гривень по нинішньому курсу. 

Вони роками грабували людей, - нехай тепер діляться! 

У той же час, ми підтримуємо ідею виплати 85% пенсії працюючим пенсіонерам за умови, що ця норма буде поширюватися на тих, чий сукупний дохід (зарплата плюс пенсія) перевищує три прожиткових мінімуми (3654 грн). 

Ми наполягаємо на врахуванні наших пропозицій під час ухвалення змін до Держбюджету.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Яценюк,Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсійний вік,олігархи,пенсіонери,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.