Або я, або Гонтарєва!

25 лютого 2015, 15:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
8
306

Упродовж кількох останніх місяців я вимагаю від Президента Порошенка звільнити голову Нацбанку Гонтарєву

Порошенко ні мене, ні суспільство, на жаль, не чує. Сьогоднішній курс 41 гривень за долар - це "заслуга" Гонтарєвої і Порошенка, який її тримає. 

Мільйони людей у результаті такої грошової політики втратили останні статки і заощадження. Зате банки Порошенка і Гонтарєвої - в шоколаді, єдині, які продемонстрували феноменальний ріст за підсумками 2014 року. Раніше таким успішним бізнесменом в Україні був лише Віктор Янукович-молодший.

Вимагаю від Президента Порошенка припинити грабіжницьку політику Нацбанку і негайно звільнити Гонтарєву. Інакше Радикальна партія вийде з парламентської коаліції.

Звернувся до спікера Гройсмана з вимогою скликати позачергове засідання Верховної Ради для прийняття рішень з метою стабілізації курсу гривні. Одне з таких рішень - голосування за відставку Гонтарєвої з посади голови Нацбанку.

Позачергове засідання відбудеться скоріш за все у п'ятницю, 27 лютого. Сьогодні збирається Рада коаліції по формуванню порядку денного. Фракція Радикальної партії наполягає на прийнятті рішення про відставку Гонтарєвої. Також будуть розглянуті ряд урядових законів для отримання кредиту МВФ. Нереагувати на ситуацію у цих умовах - безвідповідально.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,президент,НБУ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,гривня,Петро Порошенко,долар,фракція РПЛ,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.