Відправили техніку на фронт

23 лютого 2015, 22:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
545

Сьогодні із Сергієм Скуратовським та Дмитром Ліньком передали бійцям на фронт 4 автомобіля і амуніцію




Тимчасове затишшя треба використати по максимуму для посилення армії. Ворог готується до наступу і ми маємо зустріти його у всеозброєнні.

Найбільше такої допомоги потребують бійці, які тримали оборону під Дебальцевим – майже вся техніка та особисті речі у них згоріли.

Майже кожного тижня направляємо на фронт партію допомоги. Поки Україна на виконання мінських домовленостей відводить зброю, ворог, натомість, нарощує свої сили. Зокрема, з Росії до України продовжує надходити військова техніка і жива сила, тож, цілком очевидно, що Путін концентрує сили для нового удару.

За моїм прогнозом, вони зараз спробують здійснити наступ і захопити Волноваху, Володарське для того, щоб зробити кільце навколо Маріуполя. Наступний крок – захоплення Маріуполя. Тому треба бути завжди готовими і треба використовувати відносне затишшя для того, щоб наростити максимально військові можливості. Згадуючи слова Черчилля, наша мета – мир, а єдиний шлях до неї – це сила.

Слава Україні! Смерть окупантам!

 

Олег Ляшко,
Народний депут України,
Лідер Радикальноі партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кремль,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,фронт,Маріуполь,фракція РПЛ,окупація,Волноваха,Дебальцево
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.