Руки геть від ЗМІ!

20 лютого 2015, 21:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
317

Сьогодні дізнався, що уряд хоче дозволити Національній раді з питань телебачення і радіомовлення проводити не лише планові, а й позапланові перевірки ЗМІ, які сьогодні заборонені спеціальним законом

Поки найкращі українці захищають незалежність України в АТО, нацрадiвцi прикриваючись війною хочуть «передерибанити» ринок ЗМІ – частину телевізійних каналів, які ще дозволяють собі незалежне мовлення, закрити, а частину - віджати.

Схаменiться! Прем'ер два тижні тому заявляв: "Женіть у шию всіх перевіряльників! Уряд встановив заборону на перевірки»?! А тепер той самий уряд нацьковує Нацраду на журналістів.

Долар вже 30 гривень! Краще б уряд разом із Нацбанком зайнявся курсом. А не робив так, щоб ніхто з журналістів не міг розповісти людям правду.

Нацрада за рік роздала попереджень телеканалам більше, ніж Янукович за свої чотири ганебних роки! Але журналістів не залякати. Правда вас переможе.

Я сам у депутати прийшов із журналістики. І не дозволю нікому знищити свободу слова. Бо без свободи слова буде новий Янукович або ще гірший.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,уряд,змі,фракція РПЛ,Нацрада з питань телебачення і радіомовлення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.