За Дебальцеве відповісте!

18 лютого 2015, 21:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
3785

Фракція Радикальної партії вимагає на найближчому пленарному засіданні, яке ймовірно буде позачерговим, заслухати звіт начальника Генерального штабу Віктора Муженка

Цей звіт має проходити у закритому режимі.

Муженко повинен пояснити причини здачі Дебальцевого та інші відверто недолугі дії Генштабу. Адже наші Герої гинуть не лише з провини окупантів, а й через халатність керівництва. Найбільш красномовна ситуація - це вчорашня фіксація ОБСЄ відводу української техніки з Дебальцевого в той час, коли там тривають важкі бої.

Хочу нагадати, що Муженко досі не відповів за Ілловайський котел.

***


Так, ми втратили Дебальцево. Але ми не програли війну. І не програємо, якщо зробимо правильні висновки. Президент Порошенко має радикально змінити свою політику. Його спроби умиротворити Путіна приречені на поразку. Скільки можна наступати на ті ж граблі?! Треба боротися, а не умовляти агресора зупинитися. Путіна зупинить тільки сила! Хто цього не розуміє - займається не своєю справою.

І пам'ятаймо: наша сила - в нашій єдності. Слава Україні! Смерть окупантам!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,Радикальна партія,Донбас,Україна,Муженко,Путін,війна,ОБСЄ,фракція РПЛ,окупанти,Дебальцево
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.