Війна як бізнес, та кому не вигідний мир?

17 лютого 2015, 22:13
Власник сторінки
журналист Review News | www.facebook.com/avgusew
0
420
Війна як бізнес, та кому не вигідний мир?

Доки прості уркаїнці нюхають порох в окопах, бізнес-еліта в Києві купляє нові айфони.

Доки наші з вами співвітчизники на хвилі патріотизму кинулися захищати Україну від агресора в даний момент нею являється Російська Федерація в особі Путіна з його «вєжлівими людьми», інші можновладці насолоджуються прекрасним життям в оточенні охорони прямо в столиці України, або ж взагалі за кордоном.

Від коли почалася мобілізація і так зване «перемир’я» від 15 лютого в шпиталі не окупованої країни десятками звозять поранених бійців. Доки буде тривати таке «перемир’я»? І доки покидьки, які закликали ще пів року тому до відкритого сепаратизму будуть вільно роз’їжджати на дорогущих «Mersedes» та «Range Rover» центром Києва, та вільно пересуватися теренами України, вільно виїжджати за кордон та продовжувати грабувати нас з вами? І доки ми будемо спостерігати цей «театр абсурду» коли колишні регіонали, а вже теперішні депутати від Опозиційного блоку будуть на дружніх відносинах спілкуватися ще з вчорашніми «майданівцями»?

16 лютого було слухання стосовно Єфремова, та вже менше ніж за добу його викупили, бо регіонали внесли заставу в 3 млн. гривень!

Так нещодавно програма «Гроші» зафіксувала біля елітного бізнес-центру «Carnegie Center» в Київі що по вул. Кловський Узвіз 7а колишніх регіоналів та «козака-депутата» Гаврилюка. Що ж він там робив запитали журналісти. На що тей відповів «Ну я людина ділова, в мене діла тут, я тіпа шпіон»... Абзац.

То ж кому так не вигідне справжнє перемир’я на Донбасі? Напевно тим хто добряче на цьому наживається. Адже війна це величезний ринок збуту продукції, найбільшу частку якої займає зброя.

В тей час коли бізнес еліта влаштувала шикарний бізнес та піар на війні, ми з вами повинні сплачувати величезні суми за комунальні тарифи, проїзд, продукти харчування, це ще й при тому, що долар від минулого року виріс рівно в 3! Рази. Всім треба прокинутись і глянути правді в очі ніякої АТО (антитерористичної операції), яка продовжується вже рік немає. Це відкрита війна, і напевно не одному Путіну не вигідно її припиняти, але й багатьом українським ділкам.

Скільки ще має загинути простих людей?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,Киев,бизнес,Рада,Верховная Рада,Евромайдан,Казак Гаврилюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.