А ви б вибачилися перед Гонтарєвою?!

17 лютого 2015, 21:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
493

Щойно через неприйнятну вимогу Президента Порошенка вимушений був достроково залишити засідання Національної Ради реформ

Коли я намагався озвучити питання про необхідність державної підтримки військової освіти, Президент Порошенко зажадав від мене вибачитися перед головою Нацбанку Гонтарєвою. Я спитав Президента: за що? Він відповів: за свої дії проти неї у Верховній Раді. Я пам'ятаю одну свою дію - це вимогу відправити Гонтарєву у відставку за спекуляції на валютному ринку, знецінення заощаджень і доходів мільйонів українських громадян. Тому я відмовився вибачатися перед Гонтарєвою, сказав Президенту, що вважаю її призначення його великою кадровою помилкою, яка дорого коштує Україні і наполягаю на відставці Гонтарєвої з посади голови Нацбанку. Після цього я вимушений був залишити засідання.

А ви б вибачилися перед Гонтарєвою?!

P.S. Перед Президентом я вибачився.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НБУ,Рада,парламент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.