Призначення з корупційним душком

16 лютого 2015, 19:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
271

Генпрокурор Шокін призначив своїм заступником з питань реформ грузина Давида Сакварелідзе




Це та людина, яка раніше прогороворилась, що їй «запропонували» очолити один з інститутів по боротьбі з корупцією в Україні, іншими словами - Антикорупційне бюро. Це свідчить про те, що Сакварелідзе ледь не став головою надважливого державного органу влади в Україні корупційним шляхом, адже насправді претендентів на цю посаду, згідно процедури, повинна відбирати спеціальна комісія на відкритому конкурсі, а остаточний вибір з трьох кандидатур робить Президент.

Як на мене, подібні, м'яко кажучи, "дивні" методи призначення на ключові посади в країні не тільки смердять корупцією, але й демонструють зневагу вищого керівництва держави до українського народу. У будь-який момент усі невдачі можна буде списати на грузина і умити руки.

Мене цікавить, чому партії-переможці на парламентських виборах в Україні не беруть на себе відповідальність за проведення реформ, боротьбу з корупцією? Чому не питають думки народу? Нічого не маю проти іноземців, але вони, на моє глибоке переконання, можуть лише радити, але аж ніяк не керувати нашими міністерствами і не обирати замість українців наш подальший шлях.

Якщо у правлячій партії немає конкретного плану дій і її представники вважають себе поганими спеціалістами у державному управлінні, то давайте вже і Президентом оберемо іноземця, щоб довести ситуацію до повного абсурду! Сором та й годі.


 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,ГПУ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,фракція РПЛ,Антикорупційне Бюро України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.