Порошенко створив нову коаліцію з "Опозиційним блоком" (ВІДЕО)

10 лютого 2015, 20:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
773

Спільне голосування Блоку Петра Порошенка і Опозиційного блоку за призначення Генпрокурора – це зрада Майдану і прогин перед Путіним

Депутати від фракції Радикальної партії одностайно проголосували проти обрання Віктора Шокіна Генпрокурором України. Цю посаду має обійняти молода і енергійна людина, а 63-річний Шокін, який був фундатором нинішньої системи, не здатен провести радикальні реформи і викоренити корупцію. Фракція Радикальної партії разом з колегами з «Самопомочі» зареєстрували законопроект, яким запропонували обирати Генпрокурора у публічний і відкритий спосіб, із залученням громадськості. Але нашу позицію Президент проігнорував, заручившись натомість підтримкою колишніх регіоналів.
Злодійський блок одностайно проголосував за обрання Шокіна генпрокурором. Навіть Клюєв, Ківалов і Добкін з'явилися з такої нагоди. Безумовно, це змова Порошенка із цими злодіями. І ви після цього питаєте, чому бандити не сидять по тюрмах? Порошенко зробив те саме, що Ющенко у 2005 році - він змовився з регіоналами. Змова з недобитками банди Януковича - це зрада Майдану і Небесної сотні.

За словами мого соратника, народного депутата Андрія Лозового, йому соромно за колег з більшості, які пішли на змову з колишніми регіоналами.
«В парламенті де факто виникла нова коаліція: Блок Порошенка + Народний фронт + Батьківщина + Опозиційний блок + лобістсько-олігархічні групи Єремєєва і Хомутинника + Свобода. Голосування за Генпрокурора Шокіна це чітко показало», - зазначив Андрій Лозовий на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Припускаю, що змова Порошенка зі злодійським блоком - це підготовка до його завтрашньої зустрічі з Путіним у Мінську.


Сформувавши, по суті, коаліцію з московською агентурою, він показує Путіну, що готовий домовлятися на умовах, написаних в Кремлі. Це ганьба і національна зрада, яка може коштувати нам держави.


 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ющенко,майдан,ГПУ,РПЛ,Радикальна партія,генпрокурор,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,liashko,Мінськ,правосуддя,Петро Порошенко,Володимир Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.