У Верховній Раді тотальна корупція!

09 лютого 2015, 20:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1070

На минулому тижні у ЗМІ потрапила смс-переписка народних депутатів, яка продемонструвала, чим насправді вони займаються під час сесії

Хтось отримав 1,5 тисячі доларів за питання Генпрокурору. Хтось із депутатів розказував про контрабанду на одеській митниці, скільки це коштує.

У зв’язку з цим закликаю голову Верховної Ради до активних дій – зокрема, направити звернення до Генпрокурора про порушення кримінальної справи, зняття депутатської недоторканості та притягнення до відповідальності депутатів-корупціонерів.

Треба прибирати цих подонків з Верховної Ради і в тюрму саджати! Разом з представниками "злодійського блоку", які розграбували країну при Януковичі і зараз продовжують грабувати.

Також, закликав Генпрокурора розслідувати факт проведення мітингу сепаратистів у Сєвєродонецьку на гроші колишнього голови «Нафтогазу», депутата від «Опозиційного блоку» Євгена Бакуліна.Депутати від фракції Радикальної партії вже зареєстрували законопроект про заборону проведення у зоні АТО будь-яких акцій під час війни.

Фарисеї! Спочатку розпочали війну, а тепер оплачують сепаратистські мітинги проти війни! Не буде цього!


Олег Ляшко,
Народий депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,корупція,парламент,Радикальна партія,генпрокурор,Україна,Олег Ляшко,liashko,війна,фракція РПЛ,АТО,сепаратисти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.