Логіка міністра енергетики виглядає дебільною

06 лютого 2015, 19:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
349

Сьогодні, виступаючи у Верховній Раді, міністр енергетики і вугільної промисловості Демчишин заявив, що вони, мовляв, змушені купувати енергоносії в Росії, тому що там вони дешевші, ніж в Україні


Ця логіка була б залізною, якби не одна обставина: Росія – країна агресор. Я звернувся до міністра і сказав, що вважаю таку логіку дебільною! Бо купувати вугілля у країни агресора, замість того, щоб купувати у донецьких, волинських, львівських шахтарів,  - це працювати на ворога. Заявив, що вимагаю розірвати ці контракти і годувати українських громадян, а не російського агресора.

Потім звернувся до міністра юстиції Павла Петренка і запропонував підняти питання про націоналізацію майна Росії в Україні. Зокрема, навів приклад, що на Сумському НВО ім.Фрунзе, де власниками є росіяни, десять тисяч працівників із вересня місяця не отримують зарплату. Це не можна далі терпіти!


 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,енергетика,Радикальна партія,РНБО,Олег Ляшко,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.