Позбавили Януковича звання Президента (ВІДЕО)

04 лютого 2015, 22:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
239

Верховна Рада прийняла поданий мною законопроект про позбавлення Віктора Януковича звання Президента України


Наступним кроком, за має бути позбавлення мандатів депутатів «Опозиційного блоку», які привели Януковича до влади.

Цей законопроект потрібно було прийняти ще у лютому минулого року, коли цей Герострат підпалив храм під назвою Україна, коли він розстрілював наших побратимів на Майдані, коли він закликав Путіна ввести війська в Україну. Після цього він не має ніякого права носити високе звання – Президента України, яке в нашій країні дається пожиттєво.

Сподіваюсь, що до влади в Україні більше ніколи не прийде людина, яка заради збереження посади вбиватиме громадян власної держави.

Мій соратник та заступник Андрій Лозовий теж висловився з цього приводу на засіданні ВР:

"У цьому залі Юлія Тимошенко, Ігор Мосійчук, Юрій Луценко, у яких Янукович вкрав шматок життя. Я місяць дома не ночував, знаючи, що мене шукають мусора і озброєні тітушки. Але найголовніше – через цього виродка пролилися ріки крові. Ми не маємо права цього забувати!»

Лунали пропозиції не тільки забрати звання Президента, а й розстріляти. Розстріляємо, коли дістанемо його хоч з-під землі!


 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,президент,майдан,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юлія Тимошенко,Володимир Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.