Порошенко "домирився" до війни

02 лютого 2015, 22:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
297

На погоджувальній раді звернувся до парламенту з вимогою припинити політику умиротворення Росії і закликав українців до боротьби


Сьогодні для всіх очевидна поразка так званої політики умиротворення агресора, яку впродовж останніх кількох місяців з моменту підписання Мінських угод проводили, в тому числі, і в Україні. Відновлення війни на Сході демонструє одну єдину істину – ворога зупинить тільки силаю

Усі останні місяці українська влада витрачала на те, щоб переконувати, умовляти ворога, натомість отримали зовсім іншу риторику з боку терористів – ультиматуми, погрози, зневагу до укладених раніше угод тощо.


З самого початку попереджав Президента Петра Порошенка про хибність політики умиротворення ворога, і, як показав час, не помилився.
Якщо у вересні вони у нас просили миру, сьогодні вони нам погрожують війною. За кілька місяців з часу підписання Мінських домовленостей ворог зібрав 30-тисячну озброєну армію. Сьогодні проти нас воюють сотні танків, БМП, градів тощо. Оце результати політики умиротворення. Тому закликаю припинити цю політику. Щоб перемагати, потрібно бути сильними.

Також, звернувся до колег по парламенту з пропозицією розпустити фракцію «Опозиційний блок», як єдину, що в повному складі не голосувала за визнання Росію агресором, що означає її солідарність з ворогом, і запропонував доручити Мінюсту заборонити діяльність цієї партії взагалі.


 
 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,війна,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.