Домовленості з агресором не варті паперу, на якому вони укладені!

01 лютого 2015, 22:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
138

Вимога російських терористів переглянути Мінські угоди означає, що Кремль розтоптав ці угоди


Про те, що домовленості з агресором не варті паперу, на якому вони укладені, було очевидно для всіх, хто здатен бачити далі свого носа. Я про це неодноразово попереджав Президента Порошенка, у тому числі коли Рада за його ініціативою приймала у таємному режимі (щоб приховати від суспільства ганьбу) закон про особливий статус Донбасу. Президент із запалом переконував мене у протилежному. Ну що ж, час нас розсудив.

Залишається лише сподіватися, що 5 місяців, які минули з часу підписання Мінських угод, українська влада використала не менш ефективно для посилення Збройних Сил, ніж російські терористи. Заяви останніх у Мінську ще раз доводять, що перемагає тільки сильний.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Рада,Кремль,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,Мінськ,Петро Порошенко,ЗСУ,схід,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.