Політика умиротворення агресора-програшна!

26 січня 2015, 22:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
240

Сьогодні кілька годин тривала зустріч із Президентом Порошенком, на якій обговорювали ситуацію в Україні, план дій завтра в Раді і на ближчу перспективу


Я знову сказав Президенту те, про що говорив усі ці місяці після підписання мінських домовленостей і в чому твердо переконаний - політика умиротворення агресора програшна! Результат цієї політики - створення при підтримці Росії вже повноцінної армії сепаратистів, яка перейшла у наступ. Єдина можливість захистити Україну від ворога - не пробувати домовлятися з ним, а боротися. Для цього маємо робити ставку у першу чергу на військову силу, лише вона дозволить зупинити агресію Путіна. Тому наполягаю, щоб завтра Рада проголосувала законопроект, який визнає Росію державою-агресором.

Також запропонував Президенту позбавляти українського громадянства зрадників-сепаратистів; заборонити обиратися в місцеві органи влади на Донбасі тим, хто зрадив Україну. Для прикладу, бачив сьогодні в Раді мера Луганська Сергія Кравченка, який на мітингах закликав жителів міста боротися з "бандеровською хунтою". Я запитав Президента: чому цей зрадник ще досі не сидить, а ходить по нарадах у Києві?

Також вважаю, що Рада має якнайшвидше розглянути законопроект про скасування депутатської та суддівської недоторканості.

У ході зустрічі поінформував також Порошенка та прем'єра Яценюка про відомі мені факти корупції в Мінекології та Мінпаливенерго; вимагаю звільнення міністрів, які у "Кримський федеральний округ" продають електроенергію і закуповують у ворога вугілля.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,Путін,агресія,Петро Порошенко,фракція РПЛ,вугілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.