Олігархи в надрах - як козел у городі!

21 січня 2015, 13:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
65

Олігархи - це стерв'ятники, такі ж смертельні вороги України, як і окупанти!

Після того, як Верховна Рада проголосувала мій антиолігархічний закон, який дозволяє уряду повернути контроль над державними підприємствами, офшорні компанії, які належать олігарху Коломойському, вимагають від України 5 мільярдів доларів компенсації за начебто завдані збитки. І погрожують судитися, якщо не буде "знайдено компроміс". Зрозуміло, який має бути "компроміс" - дозволити олігархам і далі грабувати Україну.

Олігарх Коломойський мавпує Путіна. Той вимагає від Києва 3 мільярди доларів, Бєня - 5. Олігархи - це стерв'ятники, такі ж смертельні вороги України, як і окупанти!

Олігархи борються за надра. Сьогодні Кабмін має розглянути питання про призначення голови Державної геологічної служби. На цю посаду міністр екології запропонував Ігоря Матвєєва. Це довірена особа олігарха і народного депутата, колишнього регіонала Кадирова-Оніщенка, який зараз смотрящий за Мінекології. У випадку призначення головне завдання Матвєєва - лобіювання нафтогазового бізнесу Оніщенка. Це і є справжня корупція, боротьбу з якою декларує уряд Яценюка. Олігархи в надрах - як козел у городі!

 


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,олігархи,Путін,уряд,Арсеній Яценюк,Ігор Коломойський,Кабмін,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.