Хрещення вогнем

19 січня 2015, 14:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
257

Сьогодні у нас, українців, подвійне свято




Світлий день Водохреща і перша річниця подій на Грушевського, коли народ по-справжньому прокинувся і пішов у нерівний бій з тиранією. І переміг в цьому бою. Свято сумне, бо якраз на Грушевського віддали своє життя за Україну перші Герої Небесної Сотні Сергій Нігоян та Михайло Жизнєвський. Вічна їм шана і подяка...

Я все життя пам'ятатиму ті дні. Пам'ятатиму газ, дим палаючих шин, поранених поряд, волонтерів, які рятували постраждалих і годували всіх присутніх. Пам'ятатиму фантастичну єдність та солідарність. Попри біль втрат і труднощі, це були одні з кращих днів мого життя. Через невимовну гордість за відвагу свого народу. На Грушевського я був з перших хвилин і на відміну від інших тоді опозиційних депутатів жодного разу не назвав революційну молодь тітушками і провокаторами. Бо про те, що режим Януковича можна хіба що на вилах винести, я говорив постійно впродовж кількох років до того.

Дякую усім, хто під час тих драматичних подій ризикував життям, здоров'ям і свободою. Це був початок нової України, сильної і вільної. Слава Україні!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,майдан,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,свято,революція,фракція РПЛ,Водохреща
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.