Наша сила - в нашій єдності

18 січня 2015, 20:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
210

Сьогодні мільйони людей по всій країні вийшли на майдани своїх міст з однією метою – продемонструвати всьому світу свою єдність, своб солідарність, свій протест проти військової агресії Путіна

Долучилася до Ходи Єдності у Києві і фракція Радикальної партії, ми всі тримали в руках плакати «Я – Волноваха» у пам'ять за загиблими від рук російських терористів мирними мешканцями. Сьогодні в нашій країні через кремлівського карлика ллється кров. Нашу країну намагаються розтерзати, позбавити Незалежності, російські найманці вбивають мирних громадян, вбивають наших військових. Щоб захистити Україну, є тільки один вихід: ми маємо боротися. Слабкого ніхто в світі не поважає. Наша сила - в нашій єдності. Український народ повинен об'єднатися, щоб вибити російських окупантів з нашої рідної землі, відновити територіальну цілісність, суверенітет і незалежність. Ми обов'язково переможемо, бо ми сильні, з нами Бог і на нашому боці правда. Слава Україні! Я – Волноваха!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Донбас,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін,війна,схід,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.