Щодо змін до закону про акціонерні товариства

16 січня 2015, 12:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
102

Ми боремось не з Коломойським, а з олігархією

Олігархи - це паразити, які розграбовують державу. Всі олігархи - однакове зло: Коломойський, Льовочкін, Ахметов. Фірташ, Іванющенко та інші. Різниці між ними нема.

Тому радує, що після прийняття за авторством депутатів від Радикальної партії змін до закону про акціонерні товариства (АТ), що передбачають зниження кворуму для АТ, олігархи заметушилися, як карасі на пательні. У них агонія, вони розуміють, що більше не зможуть вільно розкрадати державні мільярди, не зможуть обкрадати українців. Що б там не казали проплачені ЗМІ, цим законом ми не намагалися звести рахунки з Коломойським – забагато честі, а боремося з олігархами, як з видом. Усунення товстосумів від управління державним майном боляче вдарить по їх статкам.

Не вірите – почитайте статтю журналіста Андрія Самофалова на сайті Hubs, де перелічуються компанії та їх власники, яких зачепить прийнятий документ. Зокрема, окрім Ігоря Коломойського, який контролює «Укрнафту», закон вдарить по кишені співвласника телеканала «Інтер» Дмитра Фірташа («Кіровоградгаз»), Рината Ахметова ("Нафтогазовидобування") , Костянтина Григоришина («Тернопільобленерго»), Юрія Іванющенко («Азовмаш») та багатьох інших товстосумів.

А зухвалі заяви Коломойського про те, що його це нібито не стосується, робляться для того, щоб переконати суспільство у своїй правоті, а потім через суди тихенько «порішати» це питання. Але ні у нього, ні в інших олігархів нічого не вийде. Досить наживатися на казенному добрі, харя лусне!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Укрнафта,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,олігархи,держава,змі,Фірташ,інтер,Ігор Коломойський,Сергій Льовочкін,фракція РПЛ,акціонерні товариства
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.