Радикальна партія зробила подарунок жінкам на старий Новий рік

15 січня 2015, 08:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
119

Народний депутат від фракції Радикальної партії Юрій Шухевич запропонував продовжити до 2022 року право виходу жінок на пенсію у 55 років за умови наявності 30-річного стажу

Верховна Рада підтримала законопроект народного депутата від фракції Радикальної партії Юрія Шухевича, яким пропонується продовжити до 2022 року право жінок виходити на пенсію у 55 років за умови наявності 30-річного стажу.

За це рішення проголосували 256 народних депутатів.

Нагадаємо, з 1 січня 2015 року ті непрацюючі українські жінки, які мають понад 30 років страхового стажу, фактично були  позбавлені права на призначення пенсій у віці 55 років. За даними Мінсоцполітики, у 2013 році правом виходу на цю дострокову пенсію скористалися майже 50 тисяч непрацюючих українок, що становить 20 % від усіх новопризначених пенсій жінкам. Вони користалися цим правом навіть попри те, що втрачали близько 10% виплат щороку.

Народний депутат від фракції Радикальної партії Юрій Шухевич запропонував продовжити до 2022 року право виходу жінок на пенсію у 55 років за умови наявності 30-річного стажу.

«Ми хоча б на 7 років, але продовжимо право жінок виходити на пенсію у 55 років. А до 2022 року, сподіваємося, будуть внесені кардинальні зміни у чинне пенсійне законодавство, внаслідок чого буде скасована несправедливість у пенсійному забезпеченні українських громадян», -  зазначив пан Шухевич.    

«Цей закон дозволить звільнити жінок України від каторги, на яку їх загнала попередня пенсійна реформа «професіонала» Тігіпка. Радикальна партія Олега Ляшка виконує всі свої передвиборчі обіцянки, докладає і докладатиме усіх зусиль для покращення життя наших громадян», - наголосив колега Шухевича, народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук.

 

Прес-служба РПЛ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шухевич,законопроект,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,пенсійний вік,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.