Якщо нас вийде мільйон, ми зупинимо Путіна (ВІДЕО)

15 січня 2015, 08:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
112

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко закликав українців вийти у неділю на марш миру, щоб висловити свій протест російській агресії на сході України у зв’язку з трагедією під Волновахою

Відео свого виступу з парламентської трибуни політик виклав на сторінці у Facebook.
«Учора від рук російських терористів з російської зброї були вбиті, розстріляні невинні українські мирні громадяни. 12 людей загинуло, 18 знаходяться в лікарнях, на межі життя і смерті. Це та ціна, яку Україна платить за свою незалежність. Кремлівський агресор Путін готовий покласти мільйони життів власних російських громадян, мільйони життів українців заради відновлення Радянського союзу, відновлення Російської імперії разом з Україною. Але у нього нічого не вийде!», - наголосив Олег Ляшко.

Політик також висловив переконання, що за цих умов ні про які мирні угоди з агресором мови бути не може.

«Згадайте гомерівських сирен, які заколихували піснями, затягували в свої тенета тих, хто пропливав повз, а потім убивали. Те саме і у нас зараз відбувається. Нас годують ілюзіями про мир, а тим часом на Донбасі – десятки загиблих, поранених. Після мінських «мирних» угод російські терористи вдвічі збільшили території, які вони контролюють!», - обурився політик.

У зв’язку з цим, Олег Ляшко закликав українців вийти у неділю на марш миру, щоб продемонструвати всьому світу єдність нашого народу.

«Хай увесь світ побачить, що у нас немає громадянської війни, як брешуть у Кремлі. Нас убивають російські терористи. Якщо нас вийде мільйон - ми змусимо світових лідерів зупинити Путіна», - переконаний Олег Ляшко.



Прес-служба РПЛ
www.liashko.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Кремль,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,Путін,війна,схід,фракція РПЛ,Волноваха
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.