Народний фронт обслуговує інтереси олігархів

14 січня 2015, 16:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
331

Щодо вчорашнього голосування

Сьогоднішнім своїм неголосуванням за законопроект, яким олігархи позбавляються впливу на державну власність, урядова фракція Народного фронту продемонструвала всій Україні, що вона обслуговує інтереси олігархів, а не громадян. Тому коли прем'єр-міністр Яценюк у майбутньому буде переконувати суспільство як він бореться з олігархами, згадайте це ганебне голосування. 

Арсеній, олігархи - це не підприємці з базару чи ті, хто переобладнує транспорт, щоб вижити і прогодувати сім'ю, яких ти обклав податками.

Арсеній, олігархи - це не ті, хто має квартиру трохи більше 60 кв метрів чи будинок трохи більше 120 кв метрів, яких ти обклав податком.

Арсеній, олігархи - це навіть не пенсіонери з 5 чи 7 тисячами пенсії, яких ти обклав податком.

Арсеній, олігархи - це ті сволочі, які зробили свої статки на розкраданні державної власності, несплаті податків, привласненні природних ресурсів, зловживанні владою, підкупі депутатів, міністрів і президентів.

Сьогодні Яценюк мав унікальну можливість не на словах, а на ділі продемонструвати всій Україні свою реальну боротьбу з олігархами. Але він ганебно прогавив цей шанс. Навпаки! Його права рука Андрій Іванчук, голова комітету з питань економічної політики, ледь не на стелю ліз, щоб не допустити розгляду цього закону в залі парламенту. А коли йому цього не вдалося, фракція Народного фронту, за невеликим виключенням, просто відмовилася голосувати за законопроект. 

Тому коли наступного разу прем'єр Яценюк пропонуватиме в Раді під гаслами порятунку України підняти ціни на газ для громадян, позбавити права пільгового проїзду пенсіонерів чи дітей-інвалідів, підвищити пенсійний вік, заморозити підвищення зарплат і пенсій - згадайте це ганебне голосування!

З олігархами Яценюк реально не бореться, бо він з ними або домовився, або він їх боїться. А я не боюся. І мені до одного місця і мої рейтинги, і увесь замовний бруд, який виливають на мене обслуговуючі олігархів ЗМІ. Бо я абсолютно переконаний, що олігархи - це не менше, а навіть більше зло для України, ніж путінська агресія. Бо саме олігархи понад 20 років грабували Україну, через що ми зараз такі слабкі і беззахисні. І тому у цій антиолігархічній боротьбі я не зупинюсь, як не зупинився Майдан проти банди Януковича. Сьогодні ми проголосували закон, який не вдалося проголосувати в Раді жодному (!) уряду за минулі 15 років. І це лише початок реальної боротьби з олігархами. Вражає лише те, що у цій боротьбі уряд Яценюка - на боці олігархів.

Урядовий сайт. Голосування.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Рада,парламент,Україна,Олег Ляшко,олігархи,Путін,Арсеній Яценюк,бізнес,прем'єр-міністр,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.