Без справедливого суду ми не закінчимо війну (ВІДЕО)

13 січня 2015, 21:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
112

Фракція Радикальної партії у Верховній Раді проголосувала за законопроекти, які дозволять зробити крок до судової реформи.

Перед цим лідер фракції Олег Ляшко закликав колег підтримати ці документи. Відео свого виступу з парламентської трибуни політик виклав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«За 23 роки довели країну до ручки, в тому числі через те, що в Україні не було справедливого суду. Будь-яка людина знає: якщо в тебе немає бабок, немає впливових тата або мами, свого судді чи прокурора, ти правди в суді не знайдеш. Серед нас є політв’язні, які на своїй шкурі відчули «справедливість» нашої судової системи. Майдан вийшов, в тому числі, за те, щоб мати справедливу країну і чесне правосуддя», - нагадав Олег Ляшко.

Політик переконаний: суди мають бути такими, щоб будь-яка людина, незалежно від походження і статків, могла знайти в них правду, від селянина до президента.

 «Без справедливого суду немає свободи. Немає інвесторів. Немає країни. Без справедливого суду ми не завершимо війну. І ці законопроекти дадуть нам можливість зробити перший крок на цій великій дорозі», - наголосив Олег Ляшко.

 

Прес-служба РПЛ
www.liashko.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,парламент,Україна,Олег Ляшко,правосуддя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.