Якщо затягувати паски - то усім!

02 січня 2015, 21:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
560

Читаю повідомлення, що депутатам і чиновникам зняли обмеження в нарахуванні зарплат і тепер вони отримуватимуть по 17 тисяч гривень на місяць

Це не правда!! На Раді коаліції саме за наполяганням фракції Радикальної партії було прийнято рішення про залишення у 2015 році зарплат депутатів на рівні 2014 року - не більше 5 тисяч гривень на місяць. Також були обмежені зарплати прокурорів, суддів, держслужбовців на рівні 5 мінімальних зарплат (трохи більше 6 тисяч гривень). Також за моєю пропозицією було прийнято рішення про скорочення на 5 тисяч (із 20 до 15) працівників прокуратури і на 20 тисяч (із 172 до 152) співробітників міліції. Скасовано і 10-місячну вихідну допомогу держслужбовцям, яких скорочують. 

На Раді коаліції, коли я озвучував ці пропозиції, представники уряду ледь не на стелю лізли, погрожували бойкотом і масовими звільненнями чиновників, якщо наші пропозиції будуть підтримані. Але ми наполягали (якщо затягувати паски - то усім, у першу чергу чиновникам) і врешті вони були підтримані прем'єром Яценюком і колегами з інших фракцій. Якщо в опублікованому варіанті бюджету на 2015 рік ці норми зникли - це справжня фальсифікація!! Вимагатиму розслідування і притягнення до відповідальності тих, хто це зробив. А також внесення змін до бюджету вже на першому пленарному тижні, який почнеться з 13 січня.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Арсеній Яценюк,коаліція,фракція РПЛ,зарплати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.