Місце Шуфрича - в смердючій камері!

26 грудня 2014, 15:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
169

Заява Шуфрича про те, що "хабар він мені не пропонував" зроблена ним виключно для того, щоб уникнути відповідальності за політичну корупцію

Вимагаю від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу проти Нестора Шуфрича, який причетний до вбивств Героїв Небесної Сотні, особисто керував одним із загонів вбивць "Беркуту" під час Революції гідності.

Шуфрич до останнього служив кривавому тирану Януковичу. А в цілому є креатурою Віктора Медведчука, головного агента Кремля в Україні. Шуфрич і його господар Медведчук служать державі-агресору, тому розділяють з її керівництвом відповідальність за тисячі вбитих Героїв під час війни на Сході України.

Те, що Шуфрич не в тюрмі, де має бути, а в парламенті - свідчить про, м'яко кажучи, незадовільну роботу СБУ та Генпрокуратури. Отже, цілком може мати місце змова Шуфрича і нинішньої влади.

Депутати-патріоти докладуть усіх зусиль, щоб змусити Генпрокурора порушити справу проти агента Кремля Нестора Шуфрича. А на підставі цього фракція Радикальної партії пропонуватиме парламенту позбавити Шуфрича депутатської недоторканності. Його місце - в смердючій камері!

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Медведчук,Беркут,ГПУ,Кремль,Нестор Шуфрич,РПЛ,Олег Ляшко,революція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.