Українців, які брали кредити у валюті, не виженуть на вулицю за борги

26 грудня 2014, 15:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
44

За наполяганням Радикальної партії Рада сьогодні прийняла за основу наш законопроект про мораторію на відчуження заставного житла валютних позичальників


Найближчими днями, сподіваюсь, приймуть в цілому. Ми дотиснемо, обіцяю! Українців, які брали кредити у валюті, не виженуть на вулицю за борги. Це наша перша перемога. Попереду ще складний процес перерахунку валютних кредитів, ці питання вирішуються не за один день, але головне – ми зупинили цю сніговову кулю, яка ледь не накрила десятки тисяч українців. Мій колега по фракції Сергій Рибалка, який очолює фінансово-банківський комітет, щодня проводить безліч зустрічей як із представниками «фінансового майдану», так і з чиновниками від Мінфіну та НБУ, відстоюючи позицію простого народу, який страждає через фінансові махінації «у верхах».

Як на мене, різницю у курсі має компенсувати зі своєї кишені Гонтарєва, яка разом з наближеними банкірами кожного дня заробляє на скачках долара і євро по мільярду. Питання «а як же тепер бути банкам?» я обов’язково адресую Гонтарєвій, коли вона нарешті з’явиться у парламенті. Все зроблю для того, щоб це був її останній візит у Раду на посаді голови НБУ.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НБУ,Рада,Радикальна партія,Олег Ляшко,Фінансово-банківський комітет,Мінфін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.