Ляшко: Це бюджет проїдання і боргової ями

23 грудня 2014, 18:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
151

Народний депутат України, лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко жорстко розкритикував проект Держбюджету України на 2015 рік


Відео свого виступу у парламенті політик виклав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, політика обурив несправедливий розподіл коштів у витратній частині документу.
"Можу сказати загальне враження нашої фракції: це бюджет бюрократії, проїдання і боргової ями. Ми так з вами не домовлялися! - зазначив Ляшко і суворо поглянув у бік прем'єра Яценюка. - Ви розказуєте, що немає коштів? На утримання Генеральної прокуратури України у бюджеті наступного року передбачено 4 мільярди гривень! На утримання Державної фіскальної служби - 5 мільярдів! На утримання Державного управління справами - мільярд! На виконання державних боргових зобов'язань - майже 100 мільярдів гривень. А ми кажемо, що у нас немає 500 мільйонів гривень на добудову лікарні "Охматдит". Немає коштів на медицину, на освіту, на харчування наших дітей, на безкоштовні підручники у школах, на створення робочих місць для молоді".

Окрім того, політик закликав урядовців не прикриватися війною для того, щоб залишати олігархічні і злочинні схеми у цьому бюджеті.

"Покажіть мені скорочення чисельності чиновницького апарату, ліквідацію олігархічних та тіньових схем! Цього немає! Цей бюджет затягує зашморг на шиї наших громадян, а ми чекаємо від уряду бюджет, який затягне зашморг на шиї олігархів! От за такий бюджет ми будемо голосувати. За цей - тільки через мій труп", - наголосив Олег Ляшко.

ВІДЕО: Цей бюджет - тільки через мій труп!
 


Прес-служба РПЛ
www.liashko.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,ГПУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Арсеній Яценюк,Охматдит,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.