Ляшко: Місце України - в НАТО (Відео)

23 грудня 2014, 18:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
89

Фракція Радикальної партії У Верховній Раді підтримала законопроект про відмову від позаблокового статусу України


фракції Олег Ляшко назвав цей документ стратегічним для країни. Відео свого виступу з цього приводу у парламенті політик виклав у Facebook.

"За 23 роки незалежності країни, на мою думку, ми зробили дві великі помилки. Одна з них - визначення позаблокового статусу України. Друга - відмова від ядерної зброї. Я переконаний: якби Україна у 1991 році обрала одразу курс на Євросоюз, на спільний військовий захист в рамках НАТО, якби Україна залишила хоча б тактичну ядерну зброю, якщо не було можливості утримувати стратегічну, ми сьогодні не мали б російської агресії, не мали б втрати території і тисяч смертей", - зазначив Олег Ляшко.
Сьогодні, на думку політика, настав час виправляти стратегічні помилки, зокрема відмовитися від позаблокового статусу.

"Ми на можемо собі дозволити розкіш бути у позаблоковому статусі. У нас немає ні коштів, ні часу на негайне відновлення української армії, на захист рідної Вітчизни. Тому ми маємо користуватися колективною системої безпеки, якою є НАТО. Місце України в Європі. Місце України у НАТО", - наголосив Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада проголосувала за відмову від позаблокового статусу України. За відповідне рішення віддали голоси 303 народні депутати.


 


Прес-служба РПЛ
www.liashko.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО,законопроект,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Європа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.