«Святі Миколаї» від Радикальної партії подарували дітям школу плавання і стадіон

19 грудня 2014, 20:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
132

На свято жодна дитина не має лишитися бе подарунку – подумали народні депутати від Радикальної партії і вирішили трохи побути чарівниками для незнайомих діточок


До вибору подарунків підійшли творчо. Так, Денис Силантьєв у цей день відкрив безкоштовну «Школу дитячого плавання». Займатися в ній зможуть діти із соціально незахищених сімей.

«Після першого заняття кожна дитина отримала подарунок. Школа працює з 17 грудня по 17 травня», - написав Силантьєв на своїй сторінці у Facebook.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко привітав дітей-сиріт і дітей вимушених переселенців з Донбасу.

«Я сам провів дитинство у дитбудинках та інтернатах. Знаю, що таке не мати власного дому, бути далеко від рідних людей. Життя навчило мене бути чутливим до чужої біди. Чим можу, завжди допоможу цим дітям, і не лише на свята», - зазначив Ляшко.

Ігор Мосійчук разом з іншими колегами на честь свята презентували сільським дітям новенький стадіон.

«У свято св. Миколая прийнято дарувати дітлахам подарунки. Тішаться діти цукеркам і радіють. Але втричі радіють діти та молодь з селища Віта-Поштова, що на Київщині яким сьогодні активісти Радикальної партії Олега Ляшка разом з іншими благодійниками подарували окрім цукерок новенький стадіон «Патріот», - написав Мосійчук у Facebook, пообіцявши допомогти мешканцям села і в добудові дитячого садку.  

А кур’єром у «Миколаїв» від Радикальної партії був чарівний песик одного з народних депутатів Андрія Лозового: французький бульдог по кличці Іван Петрович разом з депутатами розвозив подарунки і дарував дітям позитивні емоції.

 

 


Прес-служба РПЛ
http://korrespondent.net/url.hnd?url=liashko.ua
097-522-27-58
097-921-97-55

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,День святого Миколая Чудотворця,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,свято
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.