Гонтарєва заробляє мільярд щодня

18 грудня 2014, 14:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
229

Очевидно, що на божевільному курсі валюти в Україні добряче наживаються банки та люди, наближені до керівництва НБУ


Судіть самі. Зараз Нацбанк кожен день викидає на ринок близько 200 мільйонів доларів за курсом до 16 грн/$. Це робиться нібито для підтримки курсу національної валюти. Але звичайні люди цих «благих» кроків не помічають. Адже всі ми знаємо, що в банках за таким курсом валюту днем із вогнем не знайдеш. У той же час долар можна придбати на чорному ринку за курсом 21-22 грн/$. Про що це свідчить? Хтось добряче наживається на цій ситуації. Прості підрахунки підтверджують: якщо на одному «баксі» можна «зрубити» в середньому 4 гривні, то на 200 мільйонах кожного дня хтось заробляє 800 млн гривень!!!

А поки верхівка збагачується, мільйони простих українців змушені переходити на хліб і воду через шалене зростання цін.

У зв’язку з цим направив запит до голови НБУ, щоб з’ясувати: які банки беруть участь у торгах, у яких обсягах закуповують валюту та кому потім продають. Якщо мої підозри щодо фінансових схем по вимиванню грошей з золотовалютних резервів підтвердяться, то Гонтарєва має бути не лише звільнення, але піти під суд!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НБУ,курс валют,Нацбанк,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,гривня,долари,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.