Вони ризикують найдорожчим, ми їм даємо - необхідне!

16 грудня 2014, 23:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
105

Сьогодні у Центральному військовому госпіталі вручив свідоцтво про власність і ключі від нової 2-кімнатної квартири у Києві Герою України, полковнику Ігору Гордійчуку

Командир розвідувального підрозділу Гордійчук до останнього разом із своїми бійцями у серпні обороняв від російських окупантів Савур-могили на Донеччині. Під час виходу з оточення отримав тяжке поранення в голову, з того світу його витягли наші славні лікарі.

12 листопада Ігор зустрів своє 42-річчя, у нього є дружина Таня і 18-літня донька. Але за більш ніж 20 років служби в Збройних Силах полковник Гордійчук не розжився на власне житло і перебивався в гуртожитках. Сьогодні разом із колегою Сергієм Скуратовським ми виправили цю несправедливість, тепер у Ігора є власна квартира. Це найменше, що ми могли зробити для нашого Героя. Многая літа усім Захисникам України. Слава Україні!.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,війна,схід,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.