Не дамо реваншу посібникам Януковича

12 грудня 2014, 12:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
210

Радикальна Партія вітає український парламент та весь український народ із черговим кроком до встановлення політичної справедливості


Сьогодні Верховна Рада України підтримала мою постанову щодо позбавлення керівних посад у парламентських комітетах тих депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня. Ми всі пам’ятаємо, що результатом того злочинного голосування стали масові побиття протестувальників під час Революції Гідності, сотні людей загинули та отримали поранення. Недостойна поведінка окремих депутатів 7-ого скликання призвела до ослаблення української держави, іноземної агресії, втрати територій та тисяч смертей.

Винуватці цієї трагедії не мають морального права не те, що керувати комітетами Верховної Ради, а навіть дивитися в очі своїм виборцям! Настане час, і їхні вчинки отримають і відповідну юридичну оцінку з боку правоохоронних органів.

Я дякую колегам по коаліції за підтримку моєї ініціативи. Зазначу, що розгляд відповідного питання відбувся із дотриманням усіх процедурних норм, із обговоренням у комітеті з питань регламенту та змістовною дискусією в сесійній залі.

Разом з тим, Радикальна партія вважає проявом гідної громадянської позиції голосування більшості депутатів за позбавлення права займати посаду заступника керівника комітету депутата Олеся Довгого, який поки що уникає заслуженого покарання за свою діяльність у місті Києві та за підкуп виборців під час виборів до Верховної Ради.

Радикальна партія попереджає всіх подільників Януковича: вас поки що не чіпають фізично. Спокутуйте свої гріхи перед українським народом, повертайте награбоване, але про повернення до влади навіть не мрійте. Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,майдан,законопроект,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,революція,виборці,Комітет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.