Ляшко змусив мера Запоріжжя подати у відставку

10 грудня 2014, 21:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
158

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко взяв участь у мітингу запорізьких активістів, які вимагали відставки мера


Під тиском громади міський голова Запоріжжя Олександр Сін був змушений добровільно скласти з себе повноваження.

Нагадаємо, сьогодні зранку біля Запорізької міської ради зібралося близько 400 активістів, серед яких – народні депутати від Радикальної партії Олег Ляшко, Ігор  Мосійчук, Дмитро Лінько, Артем Вітко та інші.

Активісти вимагали відставки мера міста Олександра Сіна – ставленика колишньої влади і тримали у руках плакати "Запоріжжя без Сіна!", "Злодій повинен сидіти" тощо.

Місцева влада намагалася відгородитися від містян міліцією. Утім народні депутати від Радикальної партії допомогли громаді пройти до сесійної зали.

"У вас є вибір: або в тюрму, або на фронт!", - звернувся до Сіна Олег Ляшко, додавши, що ініціює створення у Верховній Раді робочої групи, яка займатиметься розслідуванням злочинів, які були вчинені в Запоріжжі.

Пізніше народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько відзвітував на своїй сторінці у соцмережі Facebook:
 «Громада дотиснула - мер Запоріжжя написав заяву про відставку!».


Прес-служба РПЛ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,мер,Запоріжжя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.